houten shingles

Houten Shingles Prijs – Kwaliteit & Duurzaamheid

Houten shingles zijn een populaire keuze voor dakbedekking en gevelbekleding vanwege hun natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. Bij Dutch Blue Label vindt u houten shingles van topkwaliteit, gemaakt van duurzaam western Red Cedar hout. Deze shingles hebben een lange levensduur van 40 tot 50 jaar en hebben geen extra behandeling nodig. De prijzen van houten shingles variëren, afhankelijk van de kwaliteit en het formaat van de shingles.

Als u op zoek bent naar houten shingles van goede kwaliteit die lang meegaan, bent u bij Dutch Blue Label aan het juiste adres. Onze shingles zijn gemaakt van duurzaam hout en bieden een natuurlijke uitstraling aan uw dak of gevel. De prijs van houten shingles kan variëren, afhankelijk van de kwaliteit en het formaat, maar bij Dutch Blue Label streven we naar betaalbare prijzen, zodat u kunt genieten van de voordelen van houten shingles zonder uw budget te overschrijden.

Ontdek nu onze houten shingles en de prijs die bij u past. Wij staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw project. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Beste houten shingles

Wanneer u op zoek bent naar de beste houten shingles, wilt u zeker weten dat u een product van topkwaliteit krijgt. Bij Dutch Blue Label begrijpen we het belang van duurzaamheid en unieke uitstraling als het gaat om houten shingles. Daarom importeren wij alleen shingles gemaakt van western Red Cedar hout van de hoogste kwaliteit.

Onze collectie omvat onder andere de No.1 Grade Blue Label 18″ perfections en de No.2 Grade Red Label shingles. Deze shingles zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van Dutch Blue Label. Ze bieden niet alleen een fantastische uitstraling, maar hebben ook een lange levensduur van 40 tot 50 jaar.

Indien u op zoek bent naar de beste houten shingles voor uw dak of gevel, kunt u deze kopen bij Dutch Blue Label. Wij bieden een breed scala aan kwaliteitsshingles die zorgen voor een duurzame en prachtige afwerking van uw project.

“Bij Dutch Blue Label begrijpen we het belang van duurzaamheid en unieke uitstraling als het gaat om houten shingles.”

Overweegt u om houten shingles te kopen? Neem dan een kijkje in onze collectie en ontdek de beste houten shingles die verkrijgbaar zijn. Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw project.

Tabel: Vergelijking van houten shingles

Shingle Uitstraling Levensduur
No.1 Grade Blue Label 18″ perfections Unieke uitstraling 40-50 jaar
No.2 Grade Red Label Natuurlijke uitstraling 40-50 jaar

Beste houten shingles

De bovenstaande tabel geeft een overzicht van onze beste houten shingles, inclusief hun uitstraling en levensduur. Of u nu op zoek bent naar een unieke uitstraling of een meer natuurlijke look, bij Dutch Blue Label vindt u de perfecte houten shingles voor uw project.

Houten shingles prijs per m2

De prijs van houten shingles wordt vaak per vierkante meter berekend. Bij Dutch Blue Label variëren de prijzen van houten shingles van €79,00 tot €174,00 (exclusief BTW) per vierkante meter, afhankelijk van de kwaliteit en het formaat van de shingles. Het is ook mogelijk om houten shingles in de aanbieding te vinden, waardoor u mogelijk kunt profiteren van een lagere prijs per vierkante meter.

Houten shingles plaatsen

Het plaatsen van houten shingles op een dak vereist nauwkeurigheid en zorg. De shingles worden normaal gesproken dakpansgewijs gelegd met het dikste stuk naar beneden. Ze moeten worden bevestigd met twee RVS spijkers of nieten per shingle. Het is belangrijk om voldoende ruimte tussen de shingles te laten zodat ze kunnen uitzetten en krimpen door temperatuurveranderingen. Als u houten shingles op uw dak wilt plaatsen, is het raadzaam om een professional in te schakelen voor het beste resultaat.

Houten shingles onderhoud

Houten shingles zijn over het algemeen gemakkelijk te onderhouden vanwege hun natuurlijke duurzaamheid. Het hout bevat van nature een beschermende olie, waardoor er meestal geen extra behandeling of impregnering nodig is. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar maakt ook dat de shingles hun natuurlijke uitstraling behouden.

Een van de voordelen van houten shingles is dat ze prachtig vergrijzen door weersinvloeden. Dit geeft de shingles een natuurlijke uitstraling die perfect past bij de omgeving. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het regelmatig schilderen of behandelen van de shingles om hun uiterlijk te behouden.

Om de levensduur van uw houten shingles te verlengen, is het echter belangrijk om regelmatig inspecties uit te voeren en eventuele beschadigde shingles te vervangen. Controleer of er geen scheuren, schade door vocht of losse shingles zijn. Zo kunt u tijdig ingrijpen om verdere schade te voorkomen.

Daarnaast is het raadzaam om vuil en bladeren regelmatig van de shingles te verwijderen, zodat ze vrij blijven van verstoppingen en vocht. Het gebruik van een zachte borstel of bezem is voldoende om lichte vervuiling te verwijderen.

Opmerking: Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het reinigen van de shingles om schade te voorkomen. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen of het gebruik van hogedrukreinigers, omdat dit het hout kan beschadigen.

Door regelmatig onderhoud en inspecties uit te voeren, kunt u ervoor zorgen dat uw houten shingles in optimale conditie blijven en genieten van hun natuurlijke schoonheid gedurende vele jaren.

houten shingles onderhoud

Voorbeeld van onderhoudsinspanningen voor houten shingles:

Onderhoudsactiviteit Frequentie
Regelmatige inspectie van shingles op schade Jaarlijks
Verwijderen van vuil en bladeren Halfjaarlijks
Vervangen van beschadigde shingles Zodra schade wordt opgemerkt

Houten shingles duurzaamheid

Houten shingles van western Red Cedar zijn bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur. Het hout heeft een natuurlijke weerstand tegen schimmels en insecten, waardoor het minder snel aangetast wordt. Met een levensduur van 40 tot 50 jaar bieden houten shingles een langdurige oplossing voor uw dakbedekking of gevelbekleding.

Bovendien zijn houten shingles een duurzame keuze voor het milieu. Het productieproces van houten shingles is CO2-neutraal, wat betekent dat het geen extra schadelijke stoffen in de atmosfeer brengt. Bovendien kunnen houten shingles aan het einde van hun levensduur gerecycled worden, wat bijdraagt aan een circulaire economie.

“Houten shingles bieden niet alleen een luxe uitstraling, maar dragen ook bij aan een duurzame leefomgeving.”

houten shingles duurzaamheid

Voordelen van houten shingles duurzaamheid:

  • Langere levensduur van 40 tot 50 jaar.
  • Natuurlijke weerstand tegen schimmels en insecten.
  • CO2-neutraal productieproces.
  • Mogelijkheid tot recycling aan het einde van de levensduur.

Nadelen van houten shingles duurzaamheid:

  • Vereisen regelmatig onderhoud en inspectie.
  • Extra kosten voor eventuele vervanging van beschadigde shingles.

Al met al zijn houten shingles een duurzame keuze voor uw dakbedekking of gevelbekleding, met een lange levensduur en minimale impact op het milieu.

Conclusie

Houten shingles zijn een uitstekende keuze voor dakbedekking en gevelbekleding vanwege hun natuurlijke uitstraling, duurzaamheid en lange levensduur. Dutch Blue Label biedt houten shingles van topkwaliteit, zoals No.1 Grade Blue Label en No.2 Grade Red Label. Deze shingles zijn gemaakt van hoogwaardig western Red Cedar hout en hebben een levensduur van 40 tot 50 jaar.

De prijzen van houten shingles variëren afhankelijk van de kwaliteit en het formaat. Bij Dutch Blue Label kunt u een prijs per vierkante meter verwachten. Het plaatsen van houten shingles vereist zorg en aandacht, maar het onderhoud is over het algemeen minimaal. Door regelmatige inspecties uit te voeren en beschadigde shingles te vervangen, kunt u de levensduur van uw shingles verlengen.

Als u op zoek bent naar een duurzame en mooie dakbedekking of gevelbekleding, zijn houten shingles een uitstekende keuze. Ze bieden niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar zijn ook CO2-neutraal geproduceerd en kunnen worden gerecycled. Overweeg houten shingles van Dutch Blue Label voor een hoogwaardige en milieuvriendelijke oplossing.

Vergelijkbare berichten